Dak isoleren

Uw dak isoleren is een goed idee als u graag wil besparen op de energierekening. Bovendien hoeft u niet voor alle kosten in te staan aangezien u recht hebt op een premie voor dakisolatie.  Dakisolatie is een van de eerste stappen die u neemt als u uw huis wilt isoleren. Een dak isoleren wordt gedaan met behulp van isolatiepanelen welke in het dak geplaatst worden. Deze panelen zijn over het algemeen van hout gemaakt met isolerend schuim ertussen wat zorgt voor het isolerende effect. Het isolerende schuim is vaak polyurethaan schuim welke erg veel als isolatiemateriaal in verschillende toepassingen gebruikt wordt.

Dakisolatie

Energie besparen met dakisolatie

Het dak is een van de belangrijkste plekken om te isoleren als u volledige huisisolatie wilt. Zoals iedereen wellicht weet stijgt warme lucht, wat de reden is dat de meeste warmte in uw huis via het dak ontsnapt. Daarom is een goede dak isolatie absoluut noodzakelijk als u energie wilt besparen. Het is ook mogelijk om het dak te isoleren met behulp van aluminium folie, maar het is niet echt effectief en het isolerende effect wordt geleidelijk minder. 

Om deze reden zijn isolerende panelen de perfecte keuze. Als uw dak met dakleer is bekleed, dan zal u het moeten laten vervangen en alle tegels zullen moeten worden verwijderd om het isolatiemateriaal op het dak te monteren. Dakisolatie wordt door bijna alle isolatiebedrijven aangeboden omdat het zo enorm belangrijk is voor volledige huisisolatie. De isolatie van uw dak is dus echt wel de investering waard!

Ontvang gratis en vrijblijvend offertes van dakisolatie

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Bent u huurder of eigenaar ?*
Type dak ?*
Type woning ?*
Bericht
   
 Isolatie plat dak
Dakisolatie premie
De voordelen van dakisolatie

Meer over Dakisolatie

Geluidsisolatie
Thermische isolatie
Muurisolatie
Wandisolatie
Geïsoleerd glas
Vloerisolatie
Het isoleren van de kruipruimte
Isolatiepanelen
Spuitisolatie
Isolerende gordijnen
Isolerende raamfolie
Geïsoleerde deuren
Voorzetramen
Geluidsdemping
Dubbele beglazing
Stralingsreflectie
Inspuitisolatie
Zolder isolatie
Spouwmuurisolatie
Glaswol
Na-isolatie
Na-isoleren dak
Na-isoleren van spouwmuren
PIR isolatie
Los gestorte isolatie
Vulling- en dekenisolatie
Isolatieplaten

Deel deze pagina: