Subsidies isolatie

De Vlaamse regering heeft op 26 oktober 2012 haar definitieve goedkeuring geven aan de wijziging van de aanpassing en verbeteringspremies voor het jaar 2013. Vanaf 1 januari 2013 wordt het kadastrale inkomen van 1200 Euro voor de toekenning van de aanpassing en verbeteringspremie geschrapt.

Het isoleren van uw huis is belangrijk, en door de subsidies voor isolatie blijven de kosten voor het isoleren van uw huis laag. U kunt bij verschillende instanties premies voor isolatie krijgen. Het is belangrijk om te weten dat u een subsidie voor isolatie kunt u cumuleren met andere premies.

U kunt informatie aanvragen over de subsidies en premies voor isolatie waarvoor u eventueel in aanmerking komt bij uw netbeheerder. U kunt ook informatie aanvragen bij de gemeente in uw woonplaats en bij de overheid.

Wanneer u dakisolatie laat aanbrengen door een erkend aannemer is de premie ook hoger. Alleen voor dak- en zolderisolatie geldt dat, als u dit zelf aanbrengt, u toch voor een premie in aanmerking komt. Alle andere vormen van huisisolatie moeten worden aangebracht door een erkend aannemer om voor isolatie subsidies in aanmerking te komen. 

Het isoleren van uw woning is investeren in een gezonde woonomgeving en het vermindert uw stookkosten aanzienlijk. Een goede reden dus om uw woning te isoleren!Prijzen vergelijken van isolatie? Vul vrijblijvend het formulier in

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
   
 Meer over Subsidies isolatie

Huisisolatie
Wat is isolatie?
Prijs isolatie
Isolatiepremie
Het gunstig effect van isolatie op uw energieverbruik
Hoeveel kan u besparen met een isolatie premie?
Zelf isolatie plaatsen
De troeven van isolatie in uw woning
De isolatie van uw woning
Subsidie isolatie
Isolatiemateriaal
Hoe het warmteverlies in uw woning beperken?
Hoe de juiste isolatiewaarde kiezen
EPB-norm thermische isolatie
Soorten isolatiewaarden

Deel deze pagina: