Subsidie isolatie

Als u uw woning gaat isoleren dan kunt u van verschillende instanties een subsidie voor huisisolatie krijgen, bnijvoorbeeld van uw netbeheerder of de Vlaamse overheid. Veel subsidies voor het isoleren van uw huis kunt u cumuleren, ook niet onbelangrijk.

Door het cumuleren van de subsidies blijft uw investering voor bijvoorbeeld huisisolatie laag. Voor het jaar 2013 zijn er wat veranderingen doorgevoerd. Informeer bij uw netbeheerder voor de subsidies waarvoor u in aanmerking kunt komen voor het isoleren van uw huis. Ook voor dakisolatie zijn er veranderingen doorgevoerd.

Voor het aanbrengen van dakisolatie kunt u in aanmerking komen voor belastingvermindering van de overheid. Voor het jaar 2013 is hier echter wat veranderd, want de belastingvermindering die de overheid verstrekt voor dakisolatie wordt minder.

Om voor een renovatiepremie voor buitenschrijnwerk in aanmerking te komen, moet het buitenschrijnwerk aan strengere normen voldoen. Deze maatregel geldt voor premie-aanvragen met een datum vanaf 1 januari 2013.

Het kadastraal inkomen van 1200 Euro, als voorwaarde voor het toekennen van subsidies, wordt vanaf 1 januari 2013 geschrapt. Informeer ook bij uw gemeente naar subsidies voor isolatie. Het isoleren van uw huis blijft belangrijk. Denk hierbij aan de vermindering van uw stookkosten, en een droge vochtvrije woning.

Vergelijk, gratis en vrijblijvend, offertes van isolatie

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
   
 Meer over Subsidie isolatie

Huisisolatie
Wat is isolatie?
Prijs isolatie
Isolatiepremie
Het gunstig effect van isolatie op uw energieverbruik
Hoeveel kan u besparen met een isolatie premie?
Zelf isolatie plaatsen
De troeven van isolatie in uw woning
De isolatie van uw woning
Subsidies isolatie
Isolatiemateriaal
Hoe het warmteverlies in uw woning beperken?
Hoe de juiste isolatiewaarde kiezen
EPB-norm thermische isolatie
Soorten isolatiewaarden

Deel deze pagina: