Isolatie technieken

Woning isoleren

Isolatie is de beste techniek om uw huis energiezuiniger en elektriciteit efficiënter te maken en hierdoor minder te hoeven te betalen voor uw rekeningen. Kies daarom voor de beste techniek om uw woning te isoleren. Houdt u rekening met de atmosfeer en de bescherming van uw woning, kies dan wellicht voor een techniek als losse vulling isolatie. Dit bestaat uit materialen als glasvezel, cellulose en steenwol en wordt gefuseerd met de structuur van de woning.

Watten isolatie

In niet-gemeubeliseerde gebieden met slechte isolatie, scheuren en lekkages kiest u voor watten isolatie voor bescherming tegen lucht lekkages en controle over de temperatuur. Watten isolatie wordt gemaakt van glasvezel, steenwol, plastic en natuurlijke vezels en wordt geplaatst tussen de draagbalk van het dak en de vloer om uw woning te voorzien van een effectieve isolatie.

Spuitschuimisolatie

Spuitschuimisolatie is een ideale optie voor uw woning om het zowel luchtdicht als waterdicht te maken. Het is zeer effectief voor kale muren, plafonden en lastig te bereiken gebieden. Het bestaat uit polyurethaan schuim met water en wordt op diverse plekken gespoten om uw huis te voorzien van isolatie, voor een betere controle op de temperatuur en uw rekeningen. Dan is er ook nog stijve platen isolatie dat effectief is voor grote gebouwen waar een hoge R-waarde wordt vereist. Het wordt gemaakt van glasvezel, polystyreen of polyurethaan om gebouwen te isoleren.

Alle bovenstaande technieken beschermen uw woning ook tegen schimmels, vocht en andere pesticiden. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van betonnen blokken voor isolatie, bestaande uit polystyreen, polyisocyanuraat  en polyurethaan, een reflecterende isolatiesysteem gemaakt van plastic folie, polyethyleen bellen of karton en structurele geïsoleerde panelen om de woning te voorzien van isolatie van kwaliteit.
Hoe kunt u uw woning isoleren?

Deel deze pagina: