De voordelen van vloerisolatie

Met de aanleg van vloerisolatie verhoogt u uw wooncomfort. Een koude vloer resulteert namelijk in koude voeten en dan helpt het niet om de verwarming hoger te zetten.

Bij een slecht geïsoleerde vloer trekt de koude vanuit de kruipruimte of kelder naar boven en als u de verwarming aanzet, verwarmt u als het ware ook de ruimte onder de vloer; zonde!

Wat zijn eigenlijk de voordelen van vloerisolatie en hoe zit het met de prijzen van vloerisolatie? Hieronder gaan we daar verder op in.

De voordelen van vloerisolatie op een rijtje

Met een goede vloerisolatie voorkomt u dat de warmte wegloopt naar de kruipruimte of kelder. Met vloerisolatie verhoogt u dus niet alleen uw wooncomfort, u bespaart ook op uw energiekosten.

Hierdoor verdient u de investering in vloerisolatie weer terug. Uw vloer isoleren heeft de volgende voordelen:

• Een verhoogd wooncomfort; geen optrekkend vocht meer, geen koude vloer meer, geen tocht over de vloer meer. Het huis is droger en wordt sneller verwarmd. In de zomer blijft uw huis langer koel.
• Besparing op energiekosten; u bespaart 5 tot 7 m3 gas per m2 vloer per jaar!
• Vloerisolatie verhoogt de waarde van uw woning.
• U bespaart het milieu.
• U voorkomt schimmel en vermindert ongedierte en huisstofmijt.

Prijs vloerisolatie

De prijs van vloerisolatie kan nog verschillen. Wilt u uw vloer isoleren? Vergelijk hier gratis en vrijblijvend prijzen van vloerisolatie van verschillende leverancier.

Vergelijk hier, gratis en vrijblijvend, prijzen van vloerisolatie

Voornaam*
Familienaam*
E-Mail*
Telefoon*
Adres*
Postcode*
Gemeente*
Indicatie uitvoering*
Bericht
   
 Deel deze pagina: